Hvad er en sexgynge, og hvordan fungerer den

29. april 2021 By Admin

Hvad er en sexgynge, og hvordan fungerer den

En sexgynge giver dit sexliv en ny dimension. Du vil nyde dyb penetration, vægtløshed og fleksibilitet. Du kan også prøve sexpositioner, som du aldrig før har oplevet. Dette er det, der gør en sexgynge perfekt til alle, også selvom du har et fysisk handicap. Uanset om du er interesseret i BDSM eller bare vil være mere kreativ i soveværelset, dette sexlegetøj er et godt valg!

Hvad er en sexgynge?

Kan du huske din yndlingsgynge på den legeplads, du plejede at bruge? En sexgynge giver dig den samme følelse, og endda lidt bedre. Takket være alsidigheden ved en sexgynge, holder det dig igang i lang tid. Det er et fantastisk stykke sexlegetøj som du kan nyde sammen med din partner. Anbring den i et specielt rum i dit hus, eller hæng den op i dit soveværelse. Find et sted, hvor du føler dig godt tilpas, og der har nok plads, så du kan tilbringe timer der, hvis du vil.

Fordelene ved en sexgynge

En sexgynge kan bruges på snesevis af måder. Du vil utvivlsomt være i stand til at udføre din yndlings-sexposition med en sexgynge. Det muliggør endda umulige sexpositioner. Din partner behøver ikke løfte dig, når du er i en sexgynge, hvilket åbner muligheder for unikke positioner. Og der er mere, ekstra dyb penetration, følelsen af et ​​eventyr, mere kreative sexpositioner, vægtløshed og at dreje rundt og rundt, mens man har sex. Der er mange gode sexpositioner, der ikke er så behagelige uden en sexgynge. Vi har angivet et par muligheder nedenfor.

Sving fra lysekronen

Den sjoveste ting at gøre med din sexgynge, er naturligvis at svinge med din partner. Sid på gyngen, mens i vender mod hinanden. Den øverste er trængt ind med en penis eller vibrator. Sidder I begge behageligt? Så er det tid til at svinge. Du kæmper måske først for at finde den rette balance, men når du først har fundet den, kan du svinge og trænge ind i samme rytme.

Doggy style

Doggy style er overraskende behagelig med en sexgynge. Det gør dyb penetration mulig, og når du ligger på din mave på gyngen, kan du samtidig stimulere din klitoris. Din partner er bag dig og bruger sexgyngens svingende bevægelse til at trænge dybt ind i dig. Han eller hun kan holde dig og svinge dig frem og tilbage. Brug dine hænder til at glæde dig selv eller bare slappe af og nyde oplevelsen.

Det flyvende tæppes magi

Denne sexposition vil sandsynligvis minde dig om position 69. Under det flyvende tæppe sætter en af ​​jer sig ned på gyngen og læner sig så langt tilbage som muligt. Den anden står over deres partners ansigt og bøjer sig fremad. Nu kan i oralt behage hinanden på samme tid. Skift mellem at bruge din mund, fingre eller sexlegetøj. Oplev magien på din helt egen måde.

Unik sexposition, Fidget Spinner

Der er et par sexstillinger, der er sjove, men vanvittige. Og Fidget Spinner er bestemt en af ​​dem. Sørg for, at din sexgynge kan dreje rundt mange gange, fordi Fidget Spinner skaber en blændende oplevelse! Sid på gyngen, og hold om stropperne. Skub din rumpe længere tilbage og læg dine fødder i fodsløjferne. Sænk dig ned på din partners penis eller vibrator, og lad ham eller hende dreje dig rundt så ofte som i ønsker det. Kan du ikke få nok? Drej i cirkler, inden din partner trænger ind i dig, og slip gyngen, når du er klar. Drej rundt sammen, indtil du ikke kan klare det mere. Åh, og glem ikke at bruge glidecreme. Med denne sexposition er der ikke sådan noget som for meget glidecreme.

Fysisk handicap? Brug en sexgynge

Har du et fysisk handicap? Så er en sexgynge et fantastisk stykke sexlegetøj for dig. Uanset om bevægelsen er begrænset i et bestemt område af din krop, eller om du sidder i en kørestol, en sexgynge hjælper dig med at forbedre dit sexliv. Den vægtløshed og fleksibilitet, som en sexgynge giver, gør det muligt for dig at prøve forskellige sexpositioner uden at lægge pres på dine muskler og led. Din partner kan stå i enhver position, som han eller hun kan lide. Kort sagt, en sexgynge giver dig stor frihed og glæde under sex.

Leder du efter en sexgynge? Der er et stort udvalg

Der er sexgynger i forskellige former og størrelser. Fra læder og plast til nylon og metal. Der er sexgynger, du kan hænge på din dør, og gynger, du kan placere i dit soveværelse. Du kan vælge en med leopardprint, en med blødt sæde, en stol eller en, der passer til BDSM. Vælg en sexgynge baseret på dine præferencer, ønsker og behov. Kan du lide komfort? Bløde materialer? Skal det være rigtig robust? Kontroller altid den maksimale vægt. Der er sexgynger, der er i stand til at bære op til 180 kg, men der er også gynger med en maksimal vægt på 100 kg. Den sidste ting, du har brug for, når du nyder en spændende sexposition, er svingestropperne springer.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *