Hårprodukter

6. maj 2021 By Eskild Strudsberg

Hårprodukter

Jeg står inde i den her store forretning, der sælger skønhedsprodukter. De har alt. Lige fra tandbørster til små børn til hudplejeprodukter, der koster det hvide ud af øjnene. Jeg kommer her ikke så tit, men fordi jeg alligevel var i lige i nærheden, og fordi jeg har faktisk brug for at købe shampoo, så tænkte jeg, at jeg ville gå herind. Og jeg må sige, at jeg er ved at blive svimmel. Her er mange mennesker. Ok, vi holder afstand, men alligevel. Her er især mange kvinder, der ved, lige præcist hvad de vil have. De går målrettet rundt i forretningen og finder de produkter, de har på deres liste. Der er et par store tøser, der står og diskuterer, om det skal være den ene eller den anden hårbørste, de skal købe.

De gode mærker

Jeg finder frem til gangen med shampoo, hvor der er den ene hyldemeter efter den anden af shampoos, conditioners, balsam og serum. Af en eller anden grund lægger jeg mærke til, at de har stillet produkterne op efter firmanavn – og i alfabetisk rækkefølge.
Her er alle mærkerne: Pantene, Redken, Kerastase, Maria Nila, Loreal, Schwarzkopf, Kevin Murphy og mange flere. Ærlig talt: Jeg bliver lidt benovet – jeg føler mig fuldkommen fortabt. Jeg ved jo ikke, hvilken shampoo jeg vil købe. Jeg plejer at købe en shampoo på apoteket. Men lige præcist det mærke har de ikke her i butikken. Øv.

Skal jeg forbi?

Så jeg overvejer, om jeg gider at gå hele vejen tilbage til apoteket (jeg kom forbi det på vej hen til forretningen). Det gider jeg ikke. Jeg er træt. Har haft en lang dag på arbejdet. Skal hjem og lave mad til familien. Så jeg lægger en plan:
Jeg ved, hvor meget jeg plejer at betale for shampooen, jeg bruger. Jeg må bruge ca. det samme beløb. Heldigvis har de god skiltning i forretningen. Man kan tydeligt se, hvad produkterne koster. Så jeg begynder at identificere produkter, der ligger indenfor den prisramme, jeg har sat: 250 – 300 kroner.

Lige nu står jeg nede ved ”R”. Jeg kigger på produkterne fra Redken. Jeg har tidligere brugt det produkt. Var godt tilfreds. Men jeg vil lige kigge på andre produkter i den prisklasse. Jeg går langs hylderne og kigger på priserne.
Henne ved ”K” stopper jeg op. Jeg får øje på en shampoo, som jeg brugte for nogle år siden. Den er fra Kerastase. Jeg fik den anbefalet af min frisør. Og ja, hun havde ret i, at det er en god shampoo. Den koster en lille smule mere end den, jeg plejer at bruge. Men prisen er indenfor prisrammen, jeg har sat.

Kevin Murphy lyder OK

Lige ved siden af er der produkter fra et firma, som hedder Kevin Murphy. Jeg kender ikke deres produkter. Men af en eller anden grund tiltaler indpakningen mig. Jeg kigger på shampoos til forskellige hårtyper. Finder én, som jeg tænker, vil være god nok til mig. Prisen er ok. Jeg piller en ned fra hylden. Vender mig og tager også shampooen fra Kerastase med mig hen til kassen. Hvorfor skal jeg kun købe en enkelt?

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *