Hvad kan man foretage sig, når man tager en tur i sommerhus

22. september 2018 By Admin

Hvad kan man foretage sig, når man tager en tur i sommerhus

De fleste kender det at tage en tur i sommerhus eller lign. i deres efterårsferie. Det er som regel et fantastisk alternativ til hverdagens travle stress og jag, som kan trætte selv de mest arbejdssomme. En uges afslapning med den nærmeste familie er ikke kun godt for den enkelte, men for alle medlemmer af familien. I en stresset hverdag handler det om at få mulighed for at koble fra, hvornår det end er muligt. Det er essentielt at slappe af for at holde stressniveauet  på et nogenlunde acceptabelt niveau – vi skal som sagt holde i mange år på arbejdsmarkedet.

God afslapning

Det helt oplagte valg er at gå ud i naturen og opleve det fantastiske danske efterår, når det er bedst, Gå en tur langs vandet og find forskellige sten med alle medlemmer i familien. Det kan naturligvis også gøres til en lille konkurrence, hvor det gælder om at finde flest mulige vættelys eller slebne glasskår.

Lad os antage at sommerhuset er placeret i nærheden af en skov. Her er det muligt at opleve alle efterårets fantastiske farver i fuld flor. Indsamling er kastanjer plejer at være en klassisk favorit blandt de mindste – specielt fordi de kan udformes til flotte og alternative kastanjemænd med hjælp fra tændstikker. Selvfølgelig er det også muligt at finde andre spændende ting i skovbunden, men kastanjer plejer at falde i god jord.

Lidt afhængigt af hvor sent på året man vælger at tage i sommerhus, så kan det være tid til at udforme skræmmende græskarhoveder, som man kender det fra amerikanske gyserfilm.

Det er noget, der samler familien og gør udformningen af græskar til et fælles projekt.

Individuel afslapning med en god bog

Man behøver på ingen måde at leje et sommerhus for at få individuel ro. Det kan gøres ganske enkelt hver eneste dag hjemme i dagligstuen eller i sengen inden sengetid. Det der er tale om er læsning. Læs nogle sider i en god bog hver eneste dag. Det er ikke kun med til at sænke dit stressniveau, men samtidig er læsning også med til at skærpe dit fokus og forbedre din hukommelse.

Det kan dog være svært at finde ud af, hvilke bøger der passer til ens person. Er man generelt til skønlitteratur eller er faglige bøger bedre. For at finde ud af hvilke bøger man kan læse, er det muligt at læse boganmeldelser skrevet af bogbloggere. De har som regel en helt klar type bøger, de bedst kan lide. Hvis vedkommende skriver noget, der falder i din smag, så er det som regel tegn på, at du ligeledes vil kunne finde disse bøger interessante.

Der findes forskellige typer boganmeldere på nettet i dag, som alle fortolker forfatternes skrevne ord forskelligt. Der er heldigvis intet der er rigtigt eller forkert, og forfatterne samt forlagene er ofte blot glade for at få skrevet et par linjer eller tre om de respektive bogudgivelser.

Du kan finde et eksempel på en boganmelder her, som formentlig kan give inspiration til ny og god læsning.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *