Lyd i høj kvalitet til dit høreapparat

14. november 2018 By Admin

Lyd i høj kvalitet til dit høreapparat

Der er en rivende udvikling indenfor høreapparater og tilbehør. Der er alverdens muligheder for øge omgængeligheden og lette hverdagen. Det går stærkt og kvaliteten bliver konstant opdateret. Det er i den grad muligt at købe høreapparater med tilbehør, som er tilpasset lige præcist dine behov og lyst.

Du kan være i flere situationer, hvor du vil nyde at lydkvaliteten er i top.

Når du er i selskab med én eller flere og selvfølgelig gerne vil deltage i snakken. Ikke kun høre din egen stemme, men høre det naturlige flow i respons.

Du vil gerne føre en telefonsamtale uden ekstra knitren eller støjgener forårsaget af omgivelserne eller teknikken.

Hvis du er til lydbøger, så bør lyden også være optimal, så du kun behøver at koncentrere dig om fortællingen. Uanset om du ligger i sofaen, på drømmesengen eller sidder i bilen.

COM-DEX

COM-DEX er en smart løsning på en lydforstærker mellem dit høreapparat og din mobiltelefon samt andre Bluetooth enheder. Det kræver, at dit høreapparat er fra Widex. Lyden bliver streamet i høj kvalitet. Støj fra omgivelserne og andre irritationsmomenter lukkes ude, så du hører lyden bedst mulig.

Enheden er håndfri. Den er lavet i et lækkert og klassisk design, så du behøver ikke gemme den væk. Den kan hænge om halsen, så den er nem at betjene.

Du kan tilknytte og modtage opkald fra 2 mobiltelefoner, f.eks. din private og din arbejdstelefon.

COM-DEX Remote mic

Det er muligt at udnytte din COM-DEX løsning endnu bedre. Med en COM-DEX Remote mic, kan du tydeligere høre og deltage i tætte samtaler trods mange mennesker eller andre forstyrrende elementer omkring dig.

Det er en mindre enhed i stilrent og afdæmpet design, som fungerer trådløst via COM-DEX. Den stilles tæt ved vedkommende, som du taler med. Den kan også klipses fast, hvis vedkommende bevæger sig eller der er afstand af anden årsag, dog op til 10 meter.

Du kan styrer lyden direkte på enheden, eller på COM-DEX App som du kan downloade til din mobiltelefon eller anden enhed.

COM-DEX App

COM-DEX App’en øger brugervenligheden. Når den er downloadet, så kan du direkte på din mobiltelefon, Apple Watch eller anden enhed tjekke for et eksempel batteriets status og styrer mange funktioner på dit høreapparat. Styrken, niveauet og retningen af lyden. Skift imellem indstillinger og programmer. Streame og høre din ønskede musik eller anden lyd, i høj kvalitet.

Der er mange muligheder for mindske det, der kan være besværligt ved at have høreapparat. Det vigtigste er naturligvis lyden, hvor apparatet er individuelt indstillet og tilpasset diverse situationer, så hørelsen er bedst mulig uanset hvor man måtte være.

Det er også rarest, at høreapparatet er til at få i ørerne med mindst muligt besvær. De nyeste apparater er ofte så små og diskrete, at man lige skal øve sig i at sætte dem korrekt på plads.

Dernæst er det nemheden ved at betjene apparatet, som er alfa omega. Her kommer alle de forskellige tilbehør i spil, og gør en stor forskel i hverdagen uanset behov.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *