Mange muligheder for at låne penge

3. maj 2019 By Eskild Strudsberg

Mange muligheder for at låne penge

Du har mange muligheder for at låne penge online, hvis du har brug for det. Du kan tage et såkaldt forbrugslån ud uden sikkerhed online hos Hvem Skal Betale DK. Der er en række fordele og ulemper ved disse lån. Du kan tage et lån hurtigt og let, fordi låneansøgningen er blevet gjort let og hurtigt.

Du kan faktisk tage lånet ud inden for et par timer. Ulempen er imidlertid, at nogle af disse lån er kendt for at have lidt under høje renter. Du kan bruge pengene til, hvad du vil, hvilket er en fordel. En fordel hvis du selv vil beslutte, hvad du vil med pengene.

Lån penge uden renter og gebyrer

Du finder måske et lån på rentefrit og gebyrfrit, hvis du holder dig under 10.000 kr. Men du har måske ikke fundet et billigt lån, da der stadig kan være dyre gebyrer på lånet. De bør derfor også se på de årlige omkostninger i procent af lånet. Du kan se, hvor meget det vil koste dig et år.

Hvis der er et lån med en løbetid på under et år, vil ÅOP være ret høj. Fordi de skal betale ekstra renter og gebyrer på lånet, hvis ikke de betaler til tiden. Du kan meget nemt udfylde låneansøgningen på långiverens hjemmeside, hvor du hurtigt kan sende dette. Nogle steder får du din ansøgning tilbage om 15 minutter. Så hurtigt kan det gå!

Lån trods RKI

Du kan ikke tage et lån på 20.000, hvis du er registreret i Ribers kreditoplysninger, som en dårlig betaler med gæld. Ikke mange tør tage den risiko. Du har vist, at du ikke kan betale dine regninger. Hvordan kan du betale nye regninger? Banken tror ikke, du kan, og derfor vil renten og gebyret være meget høje.

Husk, at du kan bruge lånet til lige, hvad du ønsker dig. Det gælder altså både til en ny scooter eller en lækker rejse sydpå. Der er mange, der vælger en rejse på afbetaling, som du kan læse mere om her på Husk Det Blå: https://huskdetblaa.dk/rejser-paa-afbetaling/

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *