MEM Polering – et eventyr

22. august 2018 By Eskild Strudsberg

MEM Polering – et eventyr

Eventyr er jo mange ting, og det behøver ikke altid være noget med franske fristelser eller sagnfigurer. Der er også eventyr at finde i hverdagen, når man ved, hvor man skal kigge. I dag kigger vi mod København, hvor et erhvervseventyr startede for få år siden. Og nej – der er IKKE tale om et par unge fyre, der har opfundet en app eller startet en webshop med noget underligt, ingen andre har tænkt på. Der er tale om noget så hverdagsagtigt som vinduespudsning!

Konkurrence ingen hindring

Mange har den grundlæggende opfattelse, at det er nærmest umuligt at starte et firma i en branche, hvor der er rigeligt med udbydere og dermed konkurrence. Og der er også noget om snakken, hvis man da ikke lige formår at gøre, som Mickey (manden bag succeshistorien her) har gjort det: At indtage en gammel branche ved at gøre tingene bedre, anderledes, billigere og nemmere.

Formår man at finde nye og bedre veje i traditionelle brancher, er der ikke blot plads – der er oceaner af plads til nytænkning.

Bedre

Enhver kan pudse et vindue, siges det. Det passer bare ikke! Det kræver viden, det rigtige grej og håndelag samt kemi. Og vigtigere endnu: det kræver en nådesløs egenkontrol af kvalitet. Det har MEM Polering formået at sikre.

Anderledes

Man ringer da ikke til sin vinduespudser for at bede ham komme ud og regne et tilbud, vel? Næ – hos MEM Polering indtaster man simpelthen nogle få oplysninger på deres hjemmeside, får en pris med det samme – booker og så er den ged barberet.

Billigere

Ved at spare besværlig tilbudsgivning væk, strømline booking og i øvrigt styre transporten benhårdt, så spildkørsel undgås, kan MEM Polering sikre to vigtige ting på én gang: Være billige OG tjene penge!

Nemmere

Det er og bliver nemmere, at man som kunde kan bestille sin vinduespolering døgnet rundt, få priser døgnet rundt og så videre. Og det kan man hos MEM Polering.

Fra København til landsdækkende

MEM Polering har ramt det bløde punkt, og det har da også betydet, at de fra at være et rent københavnsk foretagende nu er tilstede i hele Danmark. Lige fra Østerbro til Aalborg og alt der imellem.

Tjek selv deres i øvrigt virkeligt smarte hjemmeside ud på https://www.mempolering.dk/

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *