Til konference i København

28. august 2018 By Eskild Strudsberg

Til konference i København

Når muligheden opstår for at deltage i en konference, der handler om lige præcis det, man har passion for, er lykken jo gjort 🙂 Og den mulighed fik jeg i sidste måned, hvor en faggruppe havde arrangeret en helt genial konference om det, der blev omtalt som “Franske Fristelser i et postmodernistisk og anarkisk  samfund”. Det lød præcist som noget for mig, ikke? Du skal ikke sidde og få associationer i relation til den med fristelserne – det var IKKE en konferencen om lingeri fra Paris eller lignende. Hvis du ikke kender til emnet, er det ret beset ligegyldigt – for denne artikel handler om stedet, hvor konferencen blev afholdt.

MBK – I har mit hjerte!

Jeg kendte slet ikke til stedet, men adressen var klar: Pilestræde 61, 1112 København K, så jeg tog en taxa dertil, for hvem orker at bøvle med parkering i København? Ikke mig i hvert fald.

Lige fra det øjeblik jeg trådte indenfor, var det bare en anderledes oplevelse end de evindelige konferencehoteller, der er aldeles homogene og røvtriste – for nu at sige det ligeud. Her var der varme, hygge og stil – og en for danske forhold helt exceptionelt velkommende service. Nå ja – der var i øvrigt også en hulens masse virkelig fed kunst på væggene!

Tænk engang, at der findes så lækre konferencelokaler midt i København! Se her: https://mbkkursuslokaler.dk/konferencelokale/

Et spændende sted og firma

Nu er jeg jo kendt for min nysgerrighed, så det kommer næppe bag på nogen, at jeg udfrittede personalet lidt om stedet, og det var faktisk ret interessant. Udover at have lokaler til både små og store konferencer har MBK også en række mindre lokaler med alt muligt udstyr til møder.

Der er faktisk et ret stort behov for mødelokaler i København, da mange virksomheder og organisationer jo holder til i hovedstaden, og mange kommer til fra resten af landet for at afholde diverse møder. Der kan også være tale om små grupper, der skal undervises i produkter og den slags. Generelt er der run på mødelokalerne hos MBK, så hvis man står og skal bruge et mødelokale, er det med at få bestilt hurtigst muligt. Læs mere om deres mødelokaler i København centrum her.

Uanset hvad: Konferencen, jeg var til, var en succes, og jeg vil ikke afvise, at jeg en anden dag vil uddybe for folket, hvad den handlede om 🙂

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *