Personlig træner – Det skal du vide

6. november 2018 By Admin

Personlig træner – Det skal du vide

Der findes utrolig mange der er personlig træner i Danmark, og hver måned kommer der flere og flere. Mange af dem har ingen uddannelse, hvor andre har, og ofte er det en kamp om at få så mange klienter som muligt. Mange ser også hinanden som konkurrenter, fremfor kollegaer, for ingen er specialister i det hele. Nogle er bedre til kvinder end mænd, nogle er bedre til vægttab end forøgelse i muskelmasse. Nogle er bedst til meget overvægtige, mens andre er rigtig gode til atleter. Man bør derfor finde sit specialist område, og nørde omkring, og derefter arbejde med disse klienter eller kunder.

Så kan man som personlig træner, nemlig fokusere på det man er god til, og sørge for en klient får det bedst mulige resultat. En af de trænere der ofte henviser andre videre er https://casperhessellund.dk/casper-hessellund-personlig-traener/ og det gør han ofte fordi han har erkendt han ikke er den bedste til alt. Han sender dem videre han ikke ser han kan hjælpe, fordi de måske har nogle udfordringer, som han ikke kan løse eller hjælpe med.

Markedet for personlig trænere, er også ramt af svindlere, og der er mange som snyder sine kunder med samme kostplaner og træningsprogrammer som alle andre får. Der er desværre ofte snydere i alle brancher, og dem der så er fair og rigtige, kæmper mod snyderne. De er nemlig ofte billigere i pris, og det er ofte noget man går efter når man vil have en personlig træner, at det ikke skal være for dyrt.

Bedste personlig træner

Hvem er så den bedste personlig træner? Det er meget svært at sige, for som du udfra ovenstående kan læse dig frem til, så er ingen specialister i det hele. Så det handler om at finde en specialist i lige netop det du fejler, har brug for hjælp til eller lignende. Der findes utrolig mange dygtige personlig trænere, og det handler om at finde den person, som passer til dig. Det at have en personlig træner, kræver også man er dedikeret, og man behøver ikke at være fanatiker.

Efter min snak med forskellige personlig trænere, så er det værste de ved, at have en eller flere klienter, der ikke er klar på at give den en skalle.

Online personlig træner

Mange tror nemlig at resultaterne kommer nemt, og det ikke tager lang tid. Der er mange måder at opnå sine mål på, og alle veje fører til Rom. Det vigtigste er dog at finde en måde hvorpå det er noget man kan holde, og se sig selv i om noget tid stadig. For det er ikke et hurtigt fix, og det er ofte en langtidsinvestering at have en personlig træner.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *