Tips til at løse et escaperoom del 1.

3. juni 2023 By Admin

Tips til at løse et escaperoom del 1.

Tips til at løse et escaperoom

Har du booket et escaperoom og skal nu vise venner, familie eller kollegaer hvor klog du er? vil du gerne “vinde” over rummet og slippe ud med en god tid?

Her får du vores bedste tips til at vinde spillet

1. Kend dine medspillere

Er du vant til at kommunikere med dine medspillere, og kender du deres styrker og svagheder, så står I allerede stærkt. Det er svært at kommunikere på denne måde med fremmede som man først skal lære at kende.

2. Vælg den rette holdstørrelse

Det optimale antal er ALDRIG det angivende maxantal for rummet. Vi sætter tallet højt for at kunne byde store grupper velkommen, men ofte er det optimale ca. halvdelen af max antal angivet. I det fleste rum vil en gruppestørrelse på 4-6 personer være ideel, men der kan være rum hvor færre (eller flere) er ideelt. – Du kan altid spørge udbyderen hvor mange personer rummet er designet til.

3. Snak og lyt til hinanden

Fortæl hvad du finder og lyt til hvad de andre siger. Sig mønstre, koder, rekvisitter og alle tanker højt og lyt til det hvis andre siger noget højt. Også selvom tingene nogengange lyder skøre og meningsløse. Der kan være en større mening med det.

4. Råb højt

Finder du en nøgle, så råb det ud og beskriv gerne nøglen. Finder du en kode, så informer om at den prøves på alle låse

5. Videregiv opgaver

Har du stirret på en opgave for længe uden at finde en løsning, så træk en medspiller med ind over. Nye øjne hjælper på selv de sværeste puslespil. Hvis flere personer på give op, så lad opgaven vente en stund. måske mangler i nogle brikker til puslespillet og kan først løse den del af escaperoomet når I har de sidste informationer.

Fortsættes i del 2.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *