Ved du hvad en bedroller er?

29. juni 2021 By Admin

Ved du hvad en bedroller er?

Jeg er næsten sikker på, at du har set bedrollers før. Ja sådan en bedroller med hjul, som måske dine forældre har en af under sengen. Ja de ser sådan her ud:

https://bedroller.dk

Bedroller bruges da ikke mere?

Jeg er sikker på, at mange af dine veninder har sikkert også en bedroller. Da de er yderst praktiske, til at bruge som sko opbevaringskasse. Da de er bedre end opbevaringskasser i træ. Da disse ikke er vandtætte, som disse bedrollers er til en vis grænse. For hvis du dumper dem på bunden af en sø. Så tror jeg nu ikke, at de holder vandet ude i længden.

Men der findes plastkasser med låg som Disse Her. Som har ry for, at være næsten 100% vandtætte. Så hvis du har et hus med kælder, og som er placeret i en zone, hvor der kan komme oversvømmelser. Så er det måske en god ide, at købe nogle af disse plastkasser med låg, og opbevare nogle af de vigtigste ting deri.

Koster en bedroller ikke mange penge?

Nej bedrollers koster faktisk ikke ret meget. Man der er forskellige størrelser. Så det er klart, at køber du en af de store på 70 liter, frem for dem på 35 liter. Så koster de jo lidt mere. Men vi snakker måske 150kr, for sådan en stor bedroller. Og måske 125kr for en lav bedroller.

Du kan også med stor fordel købe flere af gangen, og på den måde opnå en pæn rabat. Så det er klart, at er du i gang med et større oprydnings projekt derhjemme i kælderen, eller nogle andre rum i hjemmet. Så kan det godt betale sig, at købe en 5-10 bedrollers af gangen.

Så nu er du blevet så meget klogere i forhold til bedrollers, så helt og lykke fremover, med brug af disse dejlige opbevaringskasser.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.