Automatisk Shower-System fra Aglaja skrubber dig på ryggen i badet

23. november 2018 By Admin

Automatisk Shower-System fra Aglaja skrubber dig på ryggen i badet

Dette spændende produkt har vi fundet i Schweiz, hvor det er endnu et eksempel på en smart opfindelse, som har sin oprindelse i wellness-branchen, men som nu er gået hen og blevet et værdsat ’hjælpsomt produkt’ og et hjælpemiddel for mange, som ikke selv har muligheden for at vaske sig selv op og ned ad kroppen i brusebadet. Det er samtidig et fint middel til afstressning, da badebørstens roterende børste klarer alt arbejdet med at vaske brugeren på f.eks. ryggen, samtidig med at man kan nyde det varme vand og børstens blide bevægelser uden at skulle ’stå på hovedet’ eller slå knude på sig selv for at nå alle de vanskelige steder.

Får du en association til en vaskehal til biler, er det ikke helt forkert. Når man bruger Aglajas Brusebadssystem, har hver bruger dog sin egen badebørste på samme måde som med elektriske tandbørster, og man kan tillige vælge mellem flere forskellige typer og hårdhedsgrader for børsterne.

Systemet består af en meget lang brusestang, hvor brusehovedet er monteret øverst. Med den tilhørende og vandtætte remotekontrol kan du styre badebørsten op og ned ad brusestangen. Har du brug for at vinkle børsten, kan du let gøre dette på beslaget, der holder børsten.

Det hele er batteridrevet, og batteriet er naturligvis vandtæt og genopladeligt og holder til mange års brug.

Du kan bruge badebørsten med og uden det løbende vand og også som en praktisk hjælp til at få fjernet døde hudceller, hvorved du revitaliseret din hud og sætter ekstra gang i dens blodcirkulation.

Har du udfordringer med f.eks. at løfte armene eller at få vasket dig på kroppen behøver du nu ikke længere have (så megen) hjælp i badet. Blot du kan styre remotekontrollen, har du fuld bestemmelse over, hvor du skal vaskes, og hvor længe badet skal vare.

Du kan endda – når du har fået tørret dig (evt. med en Body Dryer, der blæser dig tør med varm, behagelig luft på ca. 3 minutter) få cremet dig ind på hele kroppen ved at sætte en vaskehandske ned over børsten og påføre creme herpå, hvorefter du styrer systemet via remotekontrollen.

Selve monteringen af systemet på dit badeværelse er nemt, og skulle du have brug for yderligere støtte i badet eller for at sidde ned under brusebadet, kan man nemt montere supplerende støttegreb eller et badeklapsæde, som ikke fylder meget, når det ikke er i brug.

Det schweiziske firma har produceret en lille film om, hvordan Shower Systemet virker, så du kan se, om det vil være noget for dig.

Alpelandet Schweiz kan vi i øvrigt også takke for de fine skylle-/tørretoiletter, som også startede som et rent wellness-produkt og som nu har fået en meget omfattende udbredelse i hele verden. Firmaet Geberit startede tilbage i 1950’erne udviklingen af deres innovative toiletter, som nu er at finde i mange danske hjem og i offentlige institutioner, hvor de gør hverdagen nemmere og mere værdig for borgere, medarbejdere og pårørende.

Vi mener, at det automatiske badebørstesystem fra Aglaja fortjener en lignende udbredelse!

 

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *