Er det værd at bruge skotræ til sine sko?

25. november 2018 By Admin

Er det værd at bruge skotræ til sine sko?

Mange steder kan man købe de populære skoblokke til at lægge i sine sko. Man kan få den i uanede forskellige farver og former, som passer til ens behov. Man kan enten købe dem utroligt billigt i Netto, hvor man får en plastik udgave, der kun lige kan holde skoen oppe. Du kan også finde en mere sofistikeret forhandler, som kan sælge dig et par lavet i træ, hvilket kan komme op og koste dig mange hundrede kroner.

Der er sikkert fordele ved begge slags – For eksempel skriver mange at de dyre også suger fugt fra dine sko og plejer dem på den måde. Men er det egentligt nødvendigt at bruge skotræ, eller det et trick fra forhandlerne til at tjene ekstra penge?

I denne artikel forsøger vi at forklare de forskellige fordele ved, at bruge skotræ til sit fodtøj.

Hvad hjælper det at bruge dem?

Et skotræ sættes ned i skoen når man ikke bruger dem. Det bruges til at holde formen på skoen, sådan at den ikke falder sammen. Dette er både sådan at, det ser æstetisk pænere ud, når skoen opbevares. For eksempel hvis du skal tage billeder eller filme en video, kan det være utroligt smart. Men derudover bruges skotræ også til, at holde formen på skoen. Dette kan være hvis du har et par lædersko, som ikke må få creases og rynker. Her kan det faktisk hjælpe utroligt meget fordi, at den presser skoens former ud, sådan at den ikke falder sammen. Det kan også bare være at, du har et par dyre sneakers, som gerne skal holde sin form. En anden ting, som det kan hjælpe på, er at suge fugt. Vi nævnte det også i starten, men en af fordelene er at den suger fugt fra skoen og forlænger dens levetid. Man skal dog huske, at det kun er træudgaven, som kan suge fugt fra sko.

Hvor meget koster et skotræ?

Som også nævnt i starten af artiklen er det forskelligt hvad du skal ud og give for et skotræ. Du kan både finde en billig plastikudgave, men du kan også betale mere for et kvalitets skotræ lavet af cedertræ. Et plastikudgave koster dig omtrent mellem 29 og 59 kroner, mens et skotræ fra Skorens.dk kan købes fra omkring 79,-

Konklusion: Er det prisen værd

Helt kort fortalt vil vores vurdering være, at et er pengene værd. Det er helt klart en vurdering, som kommer an på, hvor dyre dine sko er. Hvis du har et par billige sko til 100 eller 200 kr., skal du måske ikke investere i skotræ. Og hvis du gør alligevel, skal du nok vælge de billige lavet af plastik. Men har derimod et par halv dyre sko, skal du helt klart overveje at bruge nogle penge på et par skoblokke. Det bliver man nemlig hurtigt glad for i fremtiden fordi, at man faktisk forlænger skoens levetid. Og hvis man har et par sko til tusind kroner og kan beholde dem et år mere, vil det altid være pengene værd.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *