Er dit hus alene hjemme?

27. november 2018 By Admin

Er dit hus alene hjemme?

Mange tænker sikkert ikke over det, men der er flest indbrud i danske hjem i dagtimerne mellem kl. 8 – 16 imens de fleste er på arbejde.

Har du børn der selv går hjem efter skole i dagtimerne, så vil det skabe ro og tryghed hvis du har en alarm. Alarmen sender dig besked hvis noget er galt. De udvidede modeller kan endda sende dig foto eller videofilm af hvad der har forårsaget alarmen. Skulle det være et indbrud, så kan du få fat i dine børn, så de ikke kommer hjem og møder indbrudstyven i huset. Hvis du ønsker det, så kan de fleste alarmer også sende dig en besked når alarmen til- eller frakobles, således kan du f.eks. følge hvornår børnene kommer hjem fra skolen.

Jul og Ferie perioder er også plaget af mange indbrud.

Når det endelig bliver tid til ferie, og nyde samværet med familien på en dejlig ferie destination, så står mange huse også tomme. Det er nemt for en indbrudstyv især i de mørke tider på året at se, om der er nogen hjemme eller aktivitet i og omkring huset. Det er derfor altid en god ide, at have noget lys til at tænde i aftentimerne, og udendørs belysning der tænder ved personer nærmer sig huset.

TrueGuard alarmsystem har intelligent hjem styring, så du kan kode alarmen til at tænde for noget lys på bestemte tider, eller ved bevægelse foran pir bevægelsessensorerne. Det er faktisk så smart, at hvis man har en alarm med intelligent hjem, så kan du via en app på din smartphone tænde og slukke for f.eks. lyset, Tv eller andet i dit hus.

Dit hus skal være sikkert og trygt for dig og familien, også når der ikke er nogen hjemme. Ved at få en alarm installeret i dit hus, så vil alarmen skræmme evt. indbrudstyve væk, og give dig besked om alarmen er gået. Har du f.eks. en udvendig sirene, så vil lyden og blink tiltrække opmærksomhed, så dine naboer straks bliver opmærksom på at noget er galt. Hvis der er noget en indbrudstyv ikke bryder sig om, så er det især opmærksomhed.

Hvilken alarm til hus skal man vælge?

Har du bestemt dig for at få alarmsikret dit hus, skal du så finde ud af hvilken husalarm du skal vælge. Der findes mange alarmtyper på markedet. Firmaer der tilbyder dig at leje deres alarm med abonnement. Hvis du typisk betaler 1.000 kr. for opsætningen og så 300-400 kr hver måned, så kan du selv regne på hvad det vil koste dig f.eks. over 5 år. Vil du selv vil eje alarmen, og ikke betale abonnement hver måned for kontrolcentralovervågning og evt. vagtudkald, så skal du vælge en alarm uden abonnement. Du kan se nogen muligheder her https://www.alarmkompagniet.dk/shop/alarm-til-hus-22c1.html

Alarmkompagniet.dk tilbyder alarmer til private som man selv kan montere uden abonnementer. Her er sammensat pakker med alarm til hus i forskellig størrelse og funktion. Skal din alarm f.eks. kunne tage foto og sende til dig, tænde og slukke for lys eller skal det blot være en helt almindelig standard tyverialarm?

Alarmkompagniet.dk har gjort det nemmere for dig at vælge. Får du brug for hjælp, er deres kundeservice klar til at rådgive dig.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *