Bedste proteinpulver

13. september 2018 By Admin

Bedste proteinpulver

Hvad er det bedste proteinpulver er der rigtig mange der spørger efter, og gennem tidens løb, har jeg haft svært ved at sige dette. Dog har jeg personligt selv været indenfor personlig træning i over 5 år, og har prøvet mange forskellige brands og produkter.  Dog har det altid været svært at sige hvad der er bedst, fordi det er en meget personlig ting. Jeg har derfor lavet denne proteinpulver test, hvor du kan få en indsigt i hvad jeg mener der er bedst.

Testen er baseret på mange forskellige parametre som pris, smag, udvalg og meget mere. Det har nemlig også noget med smagsvarianter at gøre, kvaliteten, indholdet og andet. Testvinderen er helt klart den vi anbefaler, og den du bør prøve først. Men bruger du eventuel allerede testvinderen, og vil prøve nogle nye produkter, så kan du prøve nummer to og nummer tre. Nummer to og nummer tre er ikke dårlige produkter, de er bare ikke på samme niveau som testvinderen,

Proteinpulver test

Hvad er mit grundlag for denne proteinpulver test? Ja, det er mere end 5 års erfaring med personlig træning og brug af kosttilskud til optimering af træning og resultater med kroppen. Det er også på baggrund af mine klienter og deres oplevelser, samt min egen. Flere og flere er begyndt at træne og flere og flere bruger kosttilskud, og primært proteinpulver.

Men markedet for salg af proteinpulver er utrolig ugennemsigtig, og det er hvad min guide og test skal være med til at fjerne. Altså ugennemsigtigheden. Det er nemlig utrolig uoverskueligt for en forbruger hvad man skal købe, og hvad der er optimalt. Ofte er proteinpulver der sælges i Danmark af utrolig høj kvalitet, men der er bare nogle produkter som har et bedre indhold, en bedre kvalitet og smager bedre. Prisen er også en vigtig faktor, for man kan sagtens bruge en masse penge.

Proteinpulver guide

Guiden er til dig som er i tvivl om hvad du skal købe, og ikke ved hvad du skal gøre. Udover at få en guide til hvad du bør købe, er der også en masse tips, tricks og fakta omkring træning, kost og kosttilskud på siden. Denne viden vil der komme mere og mere af med tiden, for vi arbejder konstant i teamet for at komme med den nyeste viden.

Udover det vil der også med tiden komme flere opskrifter som du kan bruge, og tips til hvordan du skal bruge kosttilskud. Det vigtigste til at starte med, var bare at give mere gennemsigtighed når der skal købes protein tilskud online. Rigtig tit er det de samme brands og produkter der sælges hos forskellige forhandlere, bare til forskellige priser. Så vil du have de skarpeste priser, så skal du blot besøge hjemmesiden ved at klikke på linket i toppen.

Ønsker du vejledning til brug af kosttilskud eller proteinpulver, er det også noget vi hjælper med. Det eneste du skal gøre er at hoppe ind på vores hjemmeside og sende os en mail. Vi svarer ofte indenfor 24 timer, og sidder klar til at hjælpe dig.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *