Billig låsesmed

9. januar 2019 By Eskild Strudsberg

Billig låsesmed

Der er vist fut i hende den unge pige, som bor oppe på 4. sal. Nu er det 3. gang på et år, hvor hun har fat i en billig låsesmed fra Frederiksberg, som skal omkode låsen til hendes dør.
Det må jo betyde, at hun nu igen har slået op med kæreste nr. 3 i år. Ja, ja, østrogenhormonerne er i fuld gang, når man er ung. Men kunne hun ikke tage den bare lidt med ro? Vente med at dele nøgler ud til højre og venstre? Ja, jeg har ikke noget imod, at hun har kærester.

Det er da naturligt nok, at de unge knøse skal prøves af, men det kunne vel være fornuftigt for hende, hvis hun ikke bare gav dem nøglen, så de kan lukke sig ind. Det kan da være dejligt at gå at glæde sig til at åbne døren for ham, når man har inviteret til en lækker middag. Tro mig jeg har selv været ung engang for lang tid siden!
Nå, jeg skal ikke blande mig i hendes privatliv. Det må hun selv ligge og rode med! Tænker bare, at udgifterne til låsesmeden hver 4. måned kunne bidrage til at finansiere en ferie for hende.

Den gode låsesmed

Men den her låsesmed på Frederiksberg, som hun ringer til hver gang, er en ung mand. Han er smuk, måske har hun en såkaldt skjult plan med hamJamen, hvad vil hun så gøre, når hun finder ud af, at han ikke skal være hendes efter de næste 3 måneder? Så har hun et problem. Eller også må hun finde en anden låsesmed. Låsesmed i København efterlyses! Ha.

Hun skal bare have fat i dem her: https://www.dencyklendelaasesmed.dk/

Jeg gad godt vide, hvor mange låsesmede der findes her på Frederiksberg. Sætter mig ind til computeren. Jeg er ikke så dygtig til alt det der med internet, men mit barnebarn har da vist mig flere gange, hvordan man finder informationer på internettet. Han er også god til at hjælpe mig med alt det der borgerservice, som sker elektronisk i dag.

Jeg skriver ”låsesmed Frederiksberg” i søgefeltet. En lang liste kommer frem. Jeg kan genkende navnet på det firma, hun åbenbart bruger. Men der er mange flere. Nå, så kan jeg konstatere, at hun ikke behøver at bekymre sig om at skulle finde en anden låsesmed, hvis det ikke går med ham her.

Jeg så i øvrigt, at låsesmedene har en forening. De har ganske gode etiske regler. Det er faktisk rart at vide, at de har en holdning til deres medlemmers opførsel og kunnen. Det gør da, at man føler sig tryg. Hvis man nu skal få brug for en låsesmed.

Selv har jeg ikke brug for en låsesmed. Min nabo har en ekstra nøgle til min lejlighed. Ligesom jeg har én til hendes. Vi er ikke slyngveninder, men kan godt lide at nyde et glas likør sammen i ny og næ. Men det sker altid på baggrund af en invitation. Enten inviterer jeg hende – eller hun mig. Så får vi en god sludder om børnebørnene og politik. Ekstranøglerne har vi ikke brug for, men hvis nu at jeg skulle være uheldig og komme til at smække mig ud, så er det rart at vide, at hun har en nøgle, og kan hjælpe mig, så jeg kan komme ind med indkøbene.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *