bObles er skabt til at udvikle dit barns motorik

9. august 2021 By Admin

bObles er skabt til at udvikle dit barns motorik

Hos LittleHappy kan du finde et stort udvalg af bObles produkter. Deres produkter er geniale, hvis dit barn skal have trænet sin motorik. De har et stort udvalg, som gør det muligt for dig at finde det perfekte tumlemøble til dit barn. Nogle af bObles populære produkter til at træne børns motorik er tumlesten, elefanten og skildpadden.

Det er super vigtigt, som barn får trænet sin motorik tidligt. Hvis børn har en dårlig motorik, kan det påvirke dem senere i livet. Med bObles produkter kan du forhindre, at det vil ske for dit barn. Sammen med bObles tumlemøbler, kan du få barnet til at forbinde at træne sin motorik med sjov leg. På den måde vil du som forældre, slippe for at skulle overtale dit barn.

3 produkter fra bObles som træner dit barns motorik

Hos bObles kan du finde mange tumlemøbler, som hver især træner motorikken på særlig måde, men en ting fælles er, at det altid er sjovt at lege med bObles. Ud fra dit barns legetøjs præferencer skulle det være ret nemt at finde det rette tumlemøbel. Længere nede kan du læse lidt om nogle af bObles populære produkter, og hvorfor de er blandt favoritterne.

  • Tumlesten: Tumlestene fra bObles kan bruges på mange forskellige måder, og er derfor super gode til at træne barnets motorik på en sjov måde. Stene kommer til at udfordre balancen, og det gode ved tumlestene er at man kan gøre det til en leg. Lav en sti med stene, her kan de vendes begge veje, og leg, at det er en farlig flod, som barnet skal krydse. Barnet kan vælge enten at gå fra sten til sten eller at hoppe. Man kunne også lave en sti hen til barnets seng, så de fik øvet det inden sengetid.
  • Elefant: bObles elefant er et af deres mest populære produkter, elefanten kan bruges af alle aldersgrupper. På elefanten kan man træne sin motorik på mange forskellige niveauer. Man kan starte med at sidde på den som en vippe, denne øvelse er især god for mindre børn. Man kan vende elefanten om og prøve at stå på den uden at vælte. Til sidst kan man vende elefanten om igen så den vipper, og prøve at stille sig op på den imens den vipper.
  • Skildpadden: bObles skildpadde kan både bruges af børn og voksne. Det er også vigtig at få trænet sin motorik som voksen. Skildpadden kan bruges som et balancebræt. Her skal man prøve at stå så stille som man kan uden at skildpadden vipper. Dette er svært for alle aldersgrupper, og derfor super godt at få trænet.

Derfor er det vigtig at få trænet sin motorik

Det er super vigtigt at få trænet sin motorik fra barn af, fordi det kan komme til at påvirke en længere ind i livet. Hvis et barn ikke har fået trænet sin motorik, kan de have svært ved at være forme sociale relationer, og kan få lavere selvværd og selvtillid. Børn som har knap så god motorik har tit svært ved at læse, bliver utilpas ved berøring, har svært ved at holde balancen og koncentrere sig. Og alt dette vil som sagt kunne påvirke dem, når de bliver ældre. Derfor er det en super god ide at lade sine børn lege med bObles. bObles gør det sjovt at træne sin motorik, og når barnet forbinder at træne sin motorik med noget sjovt, vil de gøre det oftere og helt uden overtalelse. Ved at lege med bObles træner det ikke kun barnets motorik, men barnet får også rørt sig. bObles design er også lavet så det vil stimulere barnets synssans.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *