Danskerne elsker Black Friday

27. september 2018 By Admin

Danskerne elsker Black Friday

Aldrig har omsætningen til Black Friday været større, og danskerne har for alvor taget denne tradition til sig. Og det forventes derfor også, at Black Friday i år vil slå alle de tidligere år, så vi igen kan sætte en rekord for den største handelsdag på nettet i Danmark nogensinde.

De mange gode tilbud lokker danskerne til at gøre nogle ekstra gode køb, og mange venter derfor med at handle til netop denne dag i håbet om et godt tilbud. Især hvis det er ting, som man ikke lige står og mangler akut, så er der mange, som venter til Black Friday.

Samtidig har der efterhånden været Black Friday i Danmark i mange år, så folk er begyndt at huske denne tilbagevendende begivenhed. Det er lige på samme måde som januarudsalget, forskellen her er bare den ene dag og de virkelig gode tilbud.

Nethandlen boomer i Danmark

En anden grund til den store succes for denne amerikanske tradition er vores nethandel, som aldrig har været større. Og et koncept som Black Friday egner sig glimrende til nethandel, så man kan kigge en masse butikker igennem for de bedste tilbud.

Der er endda sider, hvor du kan se en stor oversigt over Black Friday tilbud. Altså hvor alle deltagende butikker er listet, så du kan finde de bedste tilbud for netop din smag.

På denne måde bliver det meget mere overskueligt, og du kan kigge på de butikker, som du ved interesserer dig. Og det er nemlig ikke alle butikker, som fejrer denne tradition, og du kan så fokuserer på de deltagende butikker.

Giver muligvis tab for butikkerne

Kampen om kunderne er så hård, at Black Friday isoleret set nok giver mange butikker råde tal på bundlinjen for netop denne dag. Butikkerne regner dog med at tjene dette ind, da mange af os er loyale over for de samme netbutikker, som vi har handlet på tidligere.

Når vi har handlet på en netbutik en gang, så kender vi proceduren og stoler på denne butik. Samtidig har mange af butikkerne smarte funktioner, så man slipper for at indtaste alle ens data med adresse osv. igen.

En del af kunderne fra Black Friday bliver derfor stamkunder ved de netbutikker, som de prøver første gang til det store udsalg. På denne måde kan virksomhederne tjene pengene ind igen, og de kan derfor tillade sig de virkelig lave priser denne ene dag.

En del af kunderne tilmelder sig også butikkens nyhedsbrev, hvilket er endnu en salgskanal for netbutikken. Så kan de reklamere for tilbud og nyheder, og generelt at e-mail markedsføring til tidligere kunder en rigtig god forretning for butikkerne.

De vil derfor også gøre meget for at du modtager nyhedsbrevet, men det kræver dog et samtykke. Derfor bliver du altid bedt om en tilladelser, ved at sætte flueben i at modtage deres nyhedsbrev. Er du bare ude på at gøre et kup til Black Friday, så behøver du selvfølgelig ikke modtage nyhedsbrevet.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *