Spørgsmål til pengelån

27. september 2018 By Eskild Strudsberg

Spørgsmål til pengelån

Neden for har vi listet de hyppigst stillede spørgsmål om pengelån på nettet. Online lån, som kviklån og forbrugslån, er steget eksplosivt i popularitet, og som det ser ud, går det kun én vej. Overvejer du et hurtigt online lån, så tag et kig på nedenstående guide først og se de mange fordele.

Kan jeg låne uden at stille sikkerhed?

Ja, til forskel for traditionelle lån i banken, kan du via vores lånepartnere optage lån uden at stille nogen form for sikkerhed. Dette gør det muligt for dig, at få det lån du har brug for her & nu, med udbetaling i dag!

Er det sikkert at låne penge online?

Ja, hvis du benytter dig af en af de låneudbydere, vi viser i vores oversigt, så er det 100% sikkert. Vi linker kun til banker og finansieringsselskaber, som lever op til vores strenge krav. Du har 14 dages fortrydelsesret og hæfter først, når du har underskrevet med dit NEM-ID.

Kan jeg uforpligtende ansøge flere lån?

Ja, du kan ansøge flere lån gratis og uforpligtende. Du hæfter først for låneaftalen, når du har underskrevet – f.eks. med dit NemID eller via en lånekontrakt på papir.

Hvordan låner jeg hurtigst og billigst?

Lån penge online via f.eks. www.lån-gratis.dk med få klik, og få pengene udbetalt samme dag, ofte indenfor få timer. Hvis du vil have en nem måde at kigge efter det billigste kviklån, skal du sammenligne lånets ÅOP. Hovedreglen er at jo lavere denne er jo billigere er lånet. Denne procentsats dækker nemlig over alle de udgifter , du får i forbindelse med lånet. både renter og gebyrer.

Er du ny kunde, skal du huske, at flere långivere tilbyder gratis lån i 30 dage. Og med gratis menes gratis, så du dermed kan låne helt uden renter og gebyrer i en hel måned. Du kan låne op til 6.000 kr. rentefrit her: https://xn--ln-gratis-52a.dk/.

Kan man optage et lån, når man er i RKI?

Ja, det kan man godt, men det bedste vil være at komme ud af RKI registeret og herefter optage et forbrugslån om nødvendigt. RKI er en forkortelse for Ribers Kredit Information og er et register over dårlige betalere. Hvis du ikke betaler dine regninger, eller tilbagebetaler du ikke dine lån, kan du risikere at ende i RKI registeret.

Er du først blevet registreret i RKI, kan det ofte være svært at optage nye hurtig lån på nettet, da mange låneudbydere ikke vil godkende din låneansøgning. Du kan dog godt få et RKI lån, her, men du skal regne med, at renten er en anelse højere. RKI lån kan redde dig, hvis du står i akut pengemangel, men husk at brug din sunde fornuft.

Krav fra låneudbyder?

Skal et online lån bruges til noget specifikt? Der er ingen krav om, hvad pengene skal bruges til – det blander låneudbyderne sig ikke i. Det er altså ikke som et billån, boliglån eller et studielån, hvor pengene er øremærkede noget bestemt.

Info & overvejelser inden du låner penge

Det anbefales ikke at tage et lån hvis:

 • Du vil tage et forbrugslån for at betale andre af
 • Du allerede har mange andre lån
 • Du allerede har anden udestående gæld og/eller er bagud med betalinger
 • Hvis du ikke er sikker på, at du kan betale tilbage i tide

Information om vores ansvarlige lån

Alle långivere skal have en ansvarlig udlånspolitik til beskyttelse af kunderne. Vi har lavet en liste nedenfor over nogle af de ting, som er et uddrag af disse politikker. Sørg for, at du tjekker den gældende udlånspolitik for den långiver, der accepterer dig til et forbrugslån, som her.

 1. Forstå at korttids/-langtidslån i sagens natur løber over et år, en måned eller mindre.
 2. Hvis du har taget mere end fire lån på et år for at lukke et hul i din økonomi, så anbefales det, at du søger rådgivning om budgettering eller gæld.
 3. Korttidslån anbefales ikke for ting som ferier eller ’fritid‘. De er beregnet til at hjælpe dig med at lukke et hul i din økonomi frem til lønningssdag, når du har en uventet regning såsom bilreparation, eller hvis du er nødt til at udskifte et nødvendigt husholdningsapparat.
 4. Sørg for, at du har gennemset og forstået långiverens ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) og ÅOP-eksempel, der tilbydes for at yde dig til et lån.
 5. Sørg for, at du kan betale lånet tilbage, når det bliver betalingsdag. Lån ikke mere end du har råd til at betale tilbage.
 6. Hvis du tror, at du får problemer med at betale dine lån tilbage, så kontakt din långiver direkte så hurtigt som muligt, så vil de hjælpe dig med at finde en løsning, der fungerer for dig.
 7. Sørg for, at udlånshjemmesiden du benytter har SSL-teknologi, for at sikre, at de oplysninger, som du taster ind i ansøgningen, forbliver sikrede og fortrolige.
 8. Hvis du laver en ansøgning, og du ikke bliver accepteret, kan du prøve for et mindre beløb, hvis det dækker dit behov.

HVAD VORES LÅNGIVERE IKKE GØR:

 • Målretter sig mod folk, der har gældsproblemer.
 • Låner ud til folk som de, tror ikke kan betale tilbage.
 • Behandler kunder, hvis der er nogen som helst tvivl om deres identitet og autenticitet.

KONSEKVENSER AF FOR SEN ELLER MANGLENDE BETALING:

 1. Lån ikke penge, som du ikke tror, at du kan betale tilbage.
 2. Tal med din långiver, så vil de hjælpe så meget som muligt.
 3. Vær opmærksom på, at mangel på tilbagebetaling fra dig vil resultere i, at din långiver rapporterer dette til kreditoplysningsbureauer, hvilket kan have en negativ effekt på din kreditrating. Hvis du har problemer med at betale tilbage, så kontakt din långiver ved at benytte oplysningerne under ‘kontakt os’ på deres hjemmeside..
  Hver långiver har sin egen specifikke politik i forhold til forsinkede og manglende betalinger, som kan findes på deres hjemmeside.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *