Hvilken mascara?

11. november 2019 By Eskild Strudsberg

Hvilken mascara?

Mascara er for mange kvinder et af de vigtigste produkter i makeuppungen. Derfor er det også essentielt for enhver kvinde at bruge en mascara, som opfylder præcis de ønsker man måtte have for at skabe nøjagtigt det look, man ønsker. Mascara fremhæver ikke blot vores øjenvipper, men hjælper også med at skabe et defineret look, hvor øjnene i langt højere grad kommer i fokus, hvilket giver mere intensitet og vækker opsigt hos andre, da øjet åbnes op ved hjælp af mascaraen.

Hvilken mascara skal jeg vælge?

Som sagt er mascara et af kvinders absolut must haves, når det kommer til makeup. Derfor er der også et hav af produkter inden for denne kategori på markedet, da man kan have forskellige forventninger og præferencer, når det kommer til denne type makeup. Da der er så mange forskellige produkter at vælge imellem, er det en god idé at tænke over, hvad du ønsker, at din nye mascara skal kunne gøre for dig og dine øjne. Er det eksempelvis længde eller volumen du ønsker, skal mascaraen hjælpe dine vipper med at få et naturligt smukt buk eller noget helt fjerde.

Prøv at kortlægge hvad du ønsker at få ud af produktet, så er det langt nemmere for dig at få købt det rette produkt helt fra start. Er du helt på bar bund kan du ty til hjemmesider a la Luxplus, hvor de har markedets mest populære mascaraer til meget fordelagtige priser. Her er der desuden en beskrivelse ved hver mascara, der kan guide dig lidt i den rigtige retning. Du kan finde mascara på Luxplus fra brands som L’Oréal og Maybelline, som skaber nogle af de lækreste mascaraer på markedet, som har forskellige fokusområder, og som samtidig er til at betale for.

Sådan får du de længste vipper med mascara

Føler du at dine vipper trænger til lidt ekstra længde, så er mascara et rigtig godt værktøj til at snyde sig til et par bambivipper, som synes længere end de måtte være i virkeligheden. På hjemmesiden Luxplus finder du mange mascaraer, som er udviklet til netop dette formål, da lange vipper altid er et sikkert hit. Når du får den mascara hjem som du føler vil gøre arbejdet bedst for dig og dine vipper, så er der et påføringstrick du kan benytte dig af for at få mest ud af din nye mascara.

Når du skal påføre mascaraen kan du med fordel benyttet zig-zag metoden. Og så tænker du måske, hvad i alverden det så går ud på, men det er ganske simpelt og kræver blot at du påføre mascara i en let zig-zag bevægelse i takt med dine mascara strøg. Med denne metode vil du nemlig fange flere hår med børstehovedet, som både vil give en fornemmelse af at du har mange hår i dine vipper samtidig med at de får længde på.

Hos Luxplus har de alverdens fantastiske brands, som laver helt enestående mascara, du med sikkerhed vil vende tilbage til igen og igen! Sørg for at du altid har din yndlingsmascara inden for rækkevidde, så du hurtigt kan skabe dig lige det look og de definerede øjne som du drømmer om.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *