Hvordan starter jeg en webshop?

17. september 2018 By Admin

Hvordan starter jeg en webshop?

Eagle Media er ekspert i udvikling af professionelle webløsninger, webshops og hjemmesider, til alle størrelser kunder. Eagle Media leverer både standard og 100% skræddersyede webløsninger, som er med til at skabe et solidt fundament for virksomheder som ønsker en professionel online platform. Vi har specialiseret os i nogle af det mest brugte og populære webshopsystemer som ShopOrama, Shopify og WooCommerce.

Men hvor skal jeg starte?

Hvad er et webhotel? Hvordan udvikler man en webshop? Hvilken platform er bedst? Hvad er SSL, og hvad er det der GDPR de snakker om i medierne?

Dette er måske nogle af de problemer, du er stødt på, hvis du går med drømmen om at starte din egen webshop, men ikke har teknisk viden, men blot et koncept eller produkt, som du gerne vil dele med resten af verdenen.

Desværre er der mange forskellige svar på disse spørgsmål. Derfor er det vigtigt at finde et webbureau som eaglemedia.dk, der kan hjælpe dig godt fra start, og vejlede dig til den helt rigtige løsning for dig og din kommende webshop. Det bedste udgangspunkt vil kunne spare dig for mange søvnløse nætter, og penge ud af vinduet i det lange løb.

Desværre bliver de fleste vejledt forkert, eller falder for billige og lokkende Facebook annonceringer, som tilbyder ekstremt billige webshops. Problemet med disse billige løsninger, er at du får hvad du betaler for. Hvilket i langt de fleste tilfælde betyder ufærdige, standardløsninger, som leveres uden support, eller mulighed for skræddersyet tilpasning, udvidelse eller videreudvikling. Hos Eagle Media, går vi meget op i at levere den helt rigtige løsning, til netop dine behov, og som også har indbygget mulighed for udvidelse, når din webshop får behov for det.

Webshop-løsning

Der findes ekstremt mange løsninger, når det kommer til webshops, nogle bedre end andre. Når det kommer til at vælge en løsning, er der mange som springer over hvor gærdet er lavest. De forsøger at spare så mange penge som muligt, for derefter at ende ud med en webshop, som er ubrugelig og som aldrig kommer til at tjene penge.

På den modsatte side, findes der også mange som ikke sparer på noget som helst, men bliver vejledt til en alt for dyr og omfattende løsning, i forhold til deres behov. Derfor kan det være vigtigt at undersøge hvilke løsninger som findes på markedet, og hvilke bureauer som tilbyder dem.

Hvor kommer Eagle Media ind i billedet?

Hos Eagle Media, tilbyder vi primært webshop-løsninger, som bygger på ShopOrama, Shopify og WooCommerce.

Vi tilbyder råd og vejledning, til nye webshops som skal bygges fra bunden, eller allerede eksisterende som ønsker en overhaling eller platform skift.

Vi optimere din webshop til at følge og overholde, alle de moderne standarder inden for e-commerce og handel på nettet. Ydermere tilbyder vi ikke blot udvikling, men også support efter din webshop er gået live.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *