Lån 4.000 kr. rentefrit hos Vivus

14. september 2018 By Admin

Lån 4.000 kr. rentefrit hos Vivus

Leder du efter en lånevirksomhed, som kan låne dig et mindre eller større beløb? Hos Vivus kan du låne på til 6.000 kr. rentefrit, hvis du betaler tilbage indenfor 30 dage.

Læs mere om minilån fra Vivus ved at klikke her.

Hvis du mangler penge til en cykel, en ferie eller et andet indkøb, er Vivus’ løsning derfor den helt ideelle. I denne artikel kan du læse mere om Vivus, samt hvilke lånemuligheder de tilbyder.

Finansier det uventede med et lån fra Vivus

Vivus’ lån kategoriseres ofte som et minilån grundet beløbets størrelse. Og selvom et minilån ikke kan finansiere et huskøb eller lange charterferier, ses et minilån ofte som et fornuftigere lån grundet lånets størrelse. Jo mindre lånet er, jo lettere og mere overskueligt er lånet også at tilbagebetale på et senere tidspunkt. Et minilån tages ofte i situationer, hvor en uventet omkostning opstår, og du har brug for et mindre beløb til at finansiere dette. Skal du have bilen til mekaniker, fjernet en visdomstand, købe en ny cykel eller finansiere studiebøger, kan det derfor være en god idé at tage et minilån. Med et lån fra Vivus får du svar på din låneansøgning med det samme, og du får udbetalt dine penge umiddelbart efter.

Hos Vivus kan du låne 100 kr. og helt op til 12.000 kr. Pengene ydes som en kredit og derfor kan du selv bestemme hvor længe du vil bruge på at betale pengene tilbage. Som tidligere nævnt, så kan du låne 6.000 kr. helt rentefrit i 30 dage. Dette skyldes at dit første lån er gratis, og du kan ikke låne mere end 6.000 kr. første gang. Når du har bevist at du magter at betale pengene tilbage, så får du mulighed for at forhøje kreditten op til de 12.000 kr.

Sammenligning af forskellige lån

Indenfor låneverdenen snakker man ofte om ÅOP, hvilket står for årlige omkostninger i procent. ÅOP har derfor en stor betydning, når du skal vælge, hvor du skal låne penge, og dette er måden, hvorpå man kan sammenligne lån. Her skal du huske, at et låns rentabilitet ikke kun afhænger af renten, eftersom lånets løbetid også har indflydelse på lånets omkostninger. Alt i alt kan man sige, at ÅOP er alle de samlede omkostninger, der påtages ved et lån, hvor løbetid ligeledes er medregnet. Ud fra disse betegnelsesmetoder kan det lige konkluderes, at et lån med en kort løbetid altid er et billigere lån end et lån med en lang lånetid, selvom ÅOP automatisk vil være højere end lånet med lang løbetid.

Hos Vivus har de netop en kort løbetid på deres lån, hvilket blandt andet betyder, at renters rente ikke skal medregnes, hvilket betyder, at jo hurtigere lånet tilbagebetales, jo lavere bliver lånets omkostninger. Det kan være svært at holde styr på de mange begreber indenfor låneverdenen, men inden man vælger at tage et lån, er det vigtigt, at man har helt styr på de forskellige fagtermer. Ring til låneudbyderen og få dem til at give dig en forklaring, så du altid har helt styr på de forskellige omkostninger.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *