Plakater til boligindretningen

14. september 2018 By Admin

Plakater til boligindretningen

Er du træt af at kigge på dine tomme hvide vægge? Føler du, at der mangler noget i boligindretningen? Så er løsningen lige her: Plakater fra Minida.dk.

Minida.dk er en dansk Design virksomhed, der siden 2017 har specialiseret sig indenfor design af moderne og stilrene plakater til det Skandinaviske marked. Alle plakaterne designes med øje for den meget minimalistiske indretningsstil, der på nuværende tidspunkt er altoverskyggende i de danske hjem. Minida.dk har et stort udvalg af plakater inderfor mange forskellige kategorier, og du kan med sikkerhed finde en eller flere, der vil gøre sig godt ud i dit hjem.

En plakat er ikke bare en plakat – og et papir er ikke bare et papir. Hos Minida.dk er der lagt sjæl i hvert enkelt design, og dette skal naturligvis fremvises på den bedste måde. Minida.dk samarbejder derfor med et af Danmarks førende trykkeriet, der printer deres designs på papir af højeste kvalitet og på store industriprintere, der sikrer at alle detaljer og farvenuancer bliver gengivet på bedste facon. Alt andet ville være synd.

Selvom Minida.dk leverer plakater i aller højeste kvalitet, der samtidig er trykt og afsendt fra et dansk trykkeri, betyder det ikke at prisen er skyhøj. Minida.dk er faktisk uhyre konkurrencedygtige, og deres priser er bestemt i den billige ende sammenlignet med diverse andre danske aktører. Dette er formentlig også en af årsagerne til, at Minida.dk på rekordtid har taget så stor en markedsandel indenfor salg af moderne plakater til hjemmet.

Sort / hvid hitter

Spørger man Minida.dk hvilke plakater, der for alvor hitter hos danskerne er svaret ganske enkelt. Sort / hvide plakater in. Hos Minida.dk er det især plakater fra serien “Minimalistic” samt diverse dyre-plakater fra serien “Animal Kingdom”. Disse plakater er utrolig “rene” i deres designs, og indgår perfekt i indretningen. De gør at dine vægge ikke længere er tomme, og samtidig tager de ikke alt opmærksomheden. Det er en perfekt måde at sætte prikken over i’et i boligindretningen.

Udover de sort / hvide plakater også de flotte planet-plakater i “Science”-kategorien et hit i de danske hjem. Her er planeterne i vores solsystem samt vores måne og sol fremstillet i en flot og spændende grafisk facon. Disse plakater gør sig godt i alle rum, og er fantastiske til eksempelvis teenager værelset eller kontoret.

Det er dog ikke kun i Danmark af plakaterne fra Minida.dk hitter. Minida.dk oplever konstant flere og flere henvendelser fra udenlandske kunder, der ønsker at købe en eller flere af de flotte moderne plakater. Som en konsekvens af den stigende efterspørgsel har Minida.dk besluttet at de indenfor et halvt år vil åbne webshops op i flere andre lande, herunder Sverige, Norge, Tyskland og Holland.

Samtidig arbejder holdet bag Minida.dk konstant og hele tiden med at arbejde nye og kreative designs, og holdet er åben for at modtage idéer og inputs fra sine kunder. Det er nemlig sådan Minida.dk vil opnå deres vision om at blive Danmarks og nordens førende webshop for salg af moderne plakater til hjemmet.

På gensyn hos Minida.dk – Monderne Plakater og Posters online.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *