Uundværlige kokkeknive og andre lækre produkter fra Tramontina

14. september 2018 By Admin

Uundværlige kokkeknive og andre lækre produkter fra Tramontina

Hos Roba.dk bliver kvalitet og godt design altid vægtet højt. Vi går meget op i kun at have de bedste produkter, og derfor forhandler vi også kun brands, som vi selv kan stå inde for. Netop dette gør sig gældende for brasilianske Tramontina, der primært er blevet verdenskendt for de lækre knive med træskaft, der i dag bliver brugt af både private og professionelle over hele verden.
Tramontina er indehaver af verdens største knivfabrik, og det er tydeligt at se, at der bliver kælet for detaljerne, når det kommer til knive.
Roba har valgt at markedsføre nogle af de bedste Tramontina knive samt tilbehør, da vi mener, at det er på tide, Tramontina for alvor bliver kendt i Danmark.

Tramontina kokkekniv – det vigtigste i et køkken

Roba forhandler blandt andet lækre Tramontina kokkeknive, der må siges at være en af de vigtigste knive i ethvert køkken. En kokkekniv kan bruges til alt, og med Tramontina er du sikker på at få en kokkekniv, der holder i mange år. Det lækre træskaft er lavet i Muiracatiara træ, der vokser på Tramontinas egne plantager i Amazonas. At det netop er denne træsort, skyldes dens dekorative udseende samt gode egenskaber. Træet er utrolig hårdført, og derfor er kokkekniven også en kniv, der kan tåle at blive brugt.
Fordi der her er tale om en god hverdagskniv, kan Tramontina kokkekniven selvfølgelig også tåle at komme i opvaskemaskinen.
De lækre kokkeknive kan ses lige her, hvor der også er yderligere beskrevet hvem Tramontina er, samt hvilke andre produkter, der indgår i sortimentet.

Slagterkniv fra Tramontina – til de gode udskæringer

Et af de andre fantastiske produkter fra Tramontina er slagterkniven, som vi selvfølgelig også forhandler hos Roba. Med Tramontina slagterkniv har du det perfekte redskab til at udbene kød og lave de perfekte udskæringer. Dette kan selvfølgelig godt gøres med en almindelig kniv, men der er dog ingen tvivl om, at man får det bedste resultat, hvis man bruger en rigtig slagterkniv. Denne type kniv passer nemlig til at udbene kød og skære større stykker kød, og derfor bliver en udskæring også let som en leg, hvis der anvendes en rigtig slagterkniv.
Der kan læses mere om Tramontina slagterkniv her, hvor der også er vist resten af de store udvalg af Tramontina knive.

Tramontina forskærersæt – når det skal være ekstra lækkert

Hos Roba forhandler vi ikke kun knive, men også en masse andre lækre Tramontina produkter, der på den ene eller anden måde, relaterer sig til knivene. Dette kan for eksempel være et Tramontina forskærersæt, der er perfekt til stege og større stykker kød. Med et godt forskærersæt undgår du, at skiverne bliver flossede og ukurante, og du kan oven i købet skærer dem, i lige den størrelse du bedst kan lide.
Med forskærergaflen i den ene hånd sørger du for, at stegen ikke smutter, mens du med den anden hånd skærer perfekte skiver kød med forskærerkniven. Det er utrolig simpelt, og derfor også et helt uundværligt redskab i ethvert køkken.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *