Ringe til hende

6. september 2021 By Eskild Strudsberg

Ringe til hende

Vores datter er blevet student her i sommer. Hun har holdt en lang og fortjent ferie. Nu er hun så hjemme igen og er ved at flytte til Aarhus, fordi hun skal starte på universitetet der. Hun glæder sig. Og vi glæder os til at se hende som færdiguddannet læge en dag. Men inden hun flytter, skal vi holde en rigtig god fødselsdagsfest for hende. Og jeg har sat mig i hovedet, at hun skal have en rigtig fin guldring af os. Det må gerne være en dyr ring. Vi regner jo ikke med, at hun på et tidspunkt får en doktorring. Det har hun for travlt til. Lad hende få sin bachelor og derefter sin masteruddannelse. Så ser vi, hvad der sker. Om det bliver den akademiske vej med Ph.D. og derefter doktorgrad.

En smuk fingerring

Lige nu handler det om, at min mand og jeg skal finde den rigtige ring til hende. Vi har derfor været på nettet for at se på ringe til kvinder. Jeg siger dig: Vi har set på rigtigt mange ringe til hende. De fleste er flotte. De færreste har lige præcist det udtryk, som vi ved, hun vil sætte pris på. Vi håber jo, at vi kan finde en ring til hende, som hun bliver meget glad for, og vil gå med i mange år. Derfor må den også gerne koste mange penge.

Fantastiske feminine smykker

Jeg har bogmærket de sider, med de ringe, som vi tror, hun vil kunne lide – fandt især en hjemmeside med fantastiske smykker til kvinder: https://www.promiz.dk/shop/frontpage.html. Nogle af ringene ligner noget meget organisk. Det kan være et blad med et bær. Andre ser meget geometriske ud. Nogle har mange sten. Andre har slet ikke sten.

Skal vi give hende diamanter, eller skal vi nøjes med hvidguld? Skal vi købe et sæt ringe, der ligesom kan kombineres til en ring? Ja, vi har mange spørgsmål, som vi skal svare på, inden vi køber ringen til hende.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *