VVS skal købes online

5. februar 2019 By Eskild Strudsberg

VVS skal købes online

Min mand har fået job i den anden ende af landet – så vi skal flytte. Jeg er selv i gang med at lede efter et job derovre i nærheden af Aarhus, men er endnu ikke gået i panik. Sådan, du ved, over hvad skal der ske med økonomien, kan vi få solgt huset, vi bor i nu og børnenes nye skole.

Vi har brugt nogle weekender i Aarhus for at se på huse. Det er lidt sjovt, men kan også være lidt stressende at være væk her hjemmefra hver weekend. Men det er den eneste vej frem. Så vi forsøger at lave en udflugt ud af det.

Set mange huse

Nu har vi efterhånden set på en del huse. Jeg er blevet en haj til at se problemer med dem. Måske vil jeg i virkeligheden ikke flytte? Nå, men et af problemerne, jeg altid hurtigt kan finde i husene, er, at ejerne har købt dele af deres VVS online. Det afsløres oftest i små ting til vvs. Fx i badeværelset. DIY-far har selv skiftet batteriet i håndvasken.
Al respekt for godt arbejde.
Men ingen respekt fra min side over at vandhanen er for kort, så når man skal vaske hænderne, så slår man fingrene på vaskens side ind mod væggen. Det er en fejl, jeg ofte ser.

Det fortæller mig, at det er temmelig svært at købe dele til vvs online, fordi læser vi egentlig produktbeskrivelserne. Og husker vi at tage håndvaskens dimensioner med i betragtning, når vi køber et nyt batteri? Jeg er ikke sikker.

Billeder

Selv når jeg surfer en butik, så ser jeg på billederne, og hvis jeg kan lide et produkt, så kan jeg godt finde på at købe det. At blusen, jeg har købt online, er for lille, kan jeg så gå og ærgre mig over bagefter. Ja, jeg kan selvfølgelig bytte den. Men jeg tænker, at det er lidt anderledes med vvs produkter og do it yourself folket. Man har købt et batteri til håndvasken, bruger en hel lørdag på at få det sat pænt op, og så finder man ud af, at hanen er for kort. Gider man så pille det hele ned igen, og kan man i det hele taget bytte batteriet – det er jo ikke helt i samme stand, som da man modtog det med posten.

Der er forskel på en bluse og et batteri til håndvasken. Ja. Blusen kan man godt prøve, den kan pakkes pænt ind igen. Armaturet kan man ligesom ikke lige så nemt få tilbage til originaltilstanden. Det kan være der er brugt silikone, måske har man brugt en anden bolt eller møtrik end den, man burde – der kan være mange ting, som spiller ind.

Virkelig billig VVS

Derfor, så vil jeg virkeligt anbefale, at man spørger shoppen, når man har søgt efter og fundet billig vvs online. Det er det sikreste. Jeg er nemlig sikker på, at de har fået mange forespørgsler angående bytning af armaturer, som i virkeligheden ikke passer til håndvasken. Om det så er toilettets eller køkkenets håndvask kan være lige meget.

Det er en typisk fejl, jeg ser i husene, at håndvaskens batterier ikke passer til den. Det er en kilde til irritation i dagligdagen.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *